Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@05:21:49 GMT

آشنایی با بهترین منابع آموزش پایتون

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۶۱۶۹

آشنایی با بهترین منابع آموزش پایتون

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تا به حال شده دلتان بخواهد یک برنامه بنویسید؟ برنامه‌ای که کاملاً مطابق با نیازهایتان باشد. حتماً می‌دانید برای اینکه بتوانید خواسته‌تان را عملی کنید لازم است که به یک زبان برنامه‌نویسی مسلط باشید!

در میان زبان‌های برنامه‌نویسی، زبان پایتون بسیار محبوب شده است. چون هم به‌راحتی قابل یادگیری است، هم اینکه یک زبان چندمنظوره است و می‌توان در زمینه‌های مختلفی از تحلیل داده تا ساخت بازی‌های کامپیوتری از آن استفاده کرد! خب چه چیزی می‌تواند از این بهتر باشد؟

اگر شما هم به یادگیری و آموزش پایتون علاقه پیدا کرده‌اید اما قصد دارید دست روی زانوهایتان بگذارید و خودتان به تنهایی آموزش برنامه نویسی پایتون را شروع کنید پس با این مقاله همراه ما باشید تا سایت‌ها و منابع یادگیری برنامه نویسی زبان پایتون را به شما معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا باید پایتون را در سال ۲۰۲۲ یاد بگیرید؟

قبل از اینکه به سراغ معرفی بهترین منابع آموزش پایتون برای شروع یادگیری برویم، اجازه دهید چند مزیت مهم پایتون را نسبت به سایر زبان‌های برنامه‌نویسی در نظر بگیریم. اگر قصد دارید برنامه‌نویسی را یاد بگیرید تا یک توسعه‌دهنده وب شوید، پایتون یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای یادگیری است.

درواقع، پایتون یکی از بهترین زبان‌ها برای یادگیری برای توسعه وب، یادگیری ماشین، بازی‌سازی، ساخت اپلیکیشن، هک و امنیت و… است. این زبان چندمنظوره است و یادگیری آن برای مبتدیان نسبتاً آسان است. نحو آن بسیار شبیه به انگلیسی است، بنابراین یادگیری آن مخصوص با بهترین منابع آموزش پایتون که قرار است معرفی کنیم آسان‌تر است.

همچنین پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی در سراسر جهان است. منابع یادگیری زیادی وجود دارد و بازار کار آن نیز بسیار سودآور و رو به رشد است. اگر فرصت‌های شغلی در حوزه استخدام برنامه نویس را بررسی کنید، متوجه مقبولیت پایتون خواهید شد.

مرور کوتاهی بر تاریخچه زبان پایتون

اختراع زبان پایتون به سال ۱۹۹۱ برمی‌گردد. زمانی که گوییدو فان راسوم (Guido Van Rossum) مخترع زبان پایتون، در گروه آمیب (Amoeba) در CWI فعالیت می‌کرد. فان راسوم در سن ۳۵ سالگی با هدف دستیابی به هدف همیشگی‌اش یعنی «برنامه‌نویسی برای همه» زبان پایتون را خلق می‌کند. به همین دلیل است که این زبان در عین قدرتمند بودن، ساده و قابل درک است.

در سال ۲۰۰۰ اتفاق مهمی برای پایتون اتفاق افتاد و پایتون ۲ پا به عرصه‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی گذاشت. پایتون ۳ هم در سال ۲۰۰۸ متولد شد تا روند بهبود و پیشرفتش را روزبه‌روز کامل‌تر کند. و حالا برنامه‌نویسان پایتون به دو دسته تقسیم شده‌اند. برنامه‌نویس‌هایی که با پایتون ۲ کار می‌کنند و برنامه‌نویس‌هایی که به پایتون ۳ مسلط‌اند.

بگذارید همین جا یک نکته‌ی درِ گوشی به شما بگوییم اگر از ما می‌شنوید حتماً از پایتون ۳ استفاده کنید حتی اگر منبع یادگیری‌تان بر اساس پایتون ۲ است. دلیلش هم ساده است چون پایتون ۳ نسخه به‌روزتری است و در عین حال اختلاف بسیار کمی هم با نسخه ۲ دارد و لازم نیست از این بابت نگران باشید.

کاربردهای زبان برنامه‌نویسی پایتون

زبان برنامه‌نویسی پایتون یکی از پرکاربردترین زبان‌های برنامه‌نویسی است و در صنایع و فن‌آوری‌های روز دنیا از آن به‌وفور استفاده‌شده است. ازجمله مهم‌ترین کاربردهای زبان پایتون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

توسعه وب

علم داده

بازی‌سازی

ساخت اپلکیکیشن

هک و امنیت

هوش مصنوعی و یادگیری ماشین

اینترنت اشیا

پردازش متن و تصویر

کاربردهای گسترده و فراوان زبان پایتون ما را مستلزم می‌کند که به دنبال بهترین منابع آموزش پایتون بگردیم و هر جور شده این زبان پرکاربرد یاد بگیریم.

آموزش پایتون را از کجا شروع کنیم؟

اکنون‌که به اهمیت پایتون تا حدود زیادی پی بردیم، بنابراین چگونه می‌توانیم یادگیری پایتون به‌صورت آنلاین شروع کنیم؟ خوشبختانه، این روزها مجبور نیستید سال‌ها را در دانشگاه و آموزشگاه‌های مختلف دوره بگذرانید و هزینه‌های زیادی را صرف کنید.

بهترین مکان برای یادگیری پایتون کامپیوتر و گوشی شما است. شما کافی است که در زیر یکی از بهترین منابع آموزش پایتون به‌صورت آنلاین یا آفلاین را انتخاب کنید و با جدیت آن را دنبال کنید. همراه دیدن این آموزش‌ها پیشرفت خود را ردیابی کنید، پروژه‌های معنادار بسازید و با آن‌ها یک نمونه کار به‌صورت گام‌به‌گام ایجاد کنید تا با این منابع آموزش پایتون، به یک برنامه‌نویس ماهر در پایتون تبدیل شوید.

اگر شما هیچ پیش‌زمینه‌ای از پایتون ندارید، بهتر است ابتدا از طریق منابع آموزش پایتون برای مبتدی‌ها شروع کنید و سپس به دنبال دوره‌های حرفه‌ای بروید. بهترین روش یادگیری پایتون این است که شما حداقل دو منبع باکیفیت را انتخاب کنید و آن‌ها را بگذرانید. منابعی که در ادامه معرفی خواهند شد، از بهترین منابع آموزش پایتون به‌حساب می‌آیند و طبق بازخورد دانشجوها به‌عنوان بهترین منابع پایتون معرفی‌شده‌اند.

با سایت رسمی پایتون شروع کنید

بهترین کار برای یادگیری زبان پایتون این است که یک‌راست به سراغ سایت رسمی پایتون بروید و معتبرترین و به‌روزترین مستندات آن را مطالعه کنید. این همان کاری است که معمولاً برنامه‌نویس‌های حرفه‌ای انجام می‌دهند! شما هم می‌توانید از همین ابتدا حرفه‌ای عمل کنید!

با کمک سایت پایتون علاوه بر آموزش، می‌توانید از اخبار مربوط به این زبان و به‌روزرسانی‌های آن هم مطلع شوید.

W3School برای علاقه‌مندان به توسعه وب

همه‌ی توسعه‌دهنده‌های وب با سایت W3school آشنایی دارند و آن را به‌عنوان منبع اصلی و معتبری برای یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی از جمله پایتون می‌شناسند. در این سایت شما می‌توانید زبان‌ها و فریم‌ورک (چهارچوب) های تحت وب پایتون را به کمک کامل‌ترین مستندات موجود در سایت یاد بگیرید.

Codeacademy برای تازه‌کارها

اگر تازه‌کار هستید و به دنبال آموزش‌های تعاملی می‌گردید می‌توانید بهترین نمونه‌هایش را در سایت Codeacademy پیدا کنید. آموزش‌های تعاملی موجود در این سایت به شما اجازه می‌دهد تا کدنویسی را در مرورگرتان امتحان کنید و نتیجه کار را ببینید! جذابیتی که حتماً شما را به ادامه یادگیری مشتاق‌تر خواهد کرد.

در کنار تمام منابع دست اول خارجی، دوره‌های آنلاین و آفلاین موجود، می‌توانید از وب‌سایت کوئرا نیز دیدن فرمائید. دوره پایتون کوئرا کالج یکی از منابع خوب برای یادگیری پایتون است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5458810

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید نرم افزار نرم افزار جدید کسب و کار ساختمان سازی تبلیغات تجهیزات تهویه مطبوع معرفی کتاب کسب و کار مشهد دانشگاه های علوم پزشکی انتخاب رشته خرید اینترنتی گروه صنعتی ایران خودرو چاپ کتاب مد و لباس آیفون تصویری دستگاه بسته بندی حبوبات زبان های برنامه نویسی یادگیری پایتون برای یادگیری زبان پایتون ترین زبان پایتون ۳ زبان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، علی لطفی، مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه نویسی کدکاپ ۸، ترویج برنامه نویسی در سراسر کشور است، اظهار داشت: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه نویسی، بحث آموزش برنامه نویسی گنجانده شده است و افراد می توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه نویسی کدکاپ ۸ به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان ها خود را مخاطب این مسابقه می بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

لطفی ادامه داد: این لیگ در شش دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

به گفته او در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهدکرد. همچنین، بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سوالات مسابقه توسط طراحان سوالات، برگزار می‌شود و از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می شود که شامل ۲۰ دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا افزود: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان مسابقه تی شرت یادبود اهدا می شود و هر کس که در این مسابقه کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، اظهار داشت: از نفر اول تا سی ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. هم‌چنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود ۲۰۰ میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت کنندگان جایزه اهدا خواهدشد.

لطفی همچنین، در خصوص چرایی عنوان « کدکاپ۸» توضیح داد: از سال ۹۵، مسابقات برنامه نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می کنیم که البته دوره های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه نویسی کشور از نظر تعداد شرکت کنندگان شناخته می شود. امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه نویسی دانشجویی برگزار می کنیم.

وی در ادامه مخاطب کدکاپ را دانشجویان دانست و گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده‌ است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، ترویج برنامه نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

گفتنی است علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://codecup.ir/ مراجعه کنند.

کد خبر 6097238

دیگر خبرها

  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟