Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@03:50:28 GMT

چگونه برنامه‌نویسی را شروع کنیم؟

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۹۴۶۰

چگونه برنامه‌نویسی را شروع کنیم؟

چنانچه نگاهی به لیست پردرآمدترین مشاغل در تمام دنیا بیاندازید، حتماً نام شغل برنامه‌نویسی را در بین اسامی این شغل‌ها ملاحظه خواهید کرد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مکتب خونه، همین خصوصیت این حرفه‌ی تخصصی می‌تواند بسیار وسوسه‌کننده باشد تا شما را ترغیب به یادگیری نماید و به‌طورقطع اولین سؤالی که ذهن شما را درگیر خواهد کرد، این است که «چگونه برنامه‌نویسی را شروع کنیم؟» که البته سؤال بسیار مناسب و هوشمندانه‌ای می‌باشد؛ چرا که با رسیدن به پاسخ این پرسش مسیر برایتان کاملاً روشن خواهد شد و وقتتان به هدر نخواهد رفت، پس قدم‌به‌قدم با این مطلب همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونه برنامه‌نویسی را شروع کنیم؟

آموزش برنامه‌نویسی در کدام زمینه؟

بعد از اطمینان پیداکردن از داشتن علاقه و حوصله برای یادگیری برنامه‌نویسی، باید زمینه‌ای که مایل به یادگیری برنامه‌نویسی برای آن می‌باشید را مشخص کنید:

۱- برنامه‌نویسی برای دسکتاپ

۲- برنامه‌نویسی برای وب

۳- برنامه‌نویسی برای موبایل

برنامه‌نویسی برای دسکتاپ

برنامه‌نویسی برای دسکتاپ تمام برنامه‌های کاربردی‌ای را که می‌شود داخل رایانه (کامپیوتر) نصب کرد و با اجرای آن‌کاره‌ای مختلف را انجام داد، شامل می‌شود؛ برنامه‌هایی مثل نرم‌افزارهای حسابداری، انبارداری، اتوماسیون اداری و ....

برنامه‌نویسی برای وب و آموزش طراحی سایت

برنامه‌نویسی برای وب هم طراحی سایت و هم برنامه‌های تحت وب را در برمی‌گیرد که دراین‌بین آموزش طراحی سایت یکی از محبوب‌ترین دوره‌های آموزشی است، چراکه پس از طی کردن این دوره‌ی آموزشی و با به کار بستن خلاقیت، می‌تواند درآمد بسیاری را برای شما به همراه داشته باشد.

چگونه برنامه‌نویسی را شروع کنیم؟

برنامه‌نویسی برای موبایل و آموزش اندروید

فراگیر بودن استفاده از سیستم‌عامل اندروید سبب شده تا بسیاری از اپلیکیشن‌ها برای اندروید ساخته شود و سهم سیستم‌عامل IOS بسیار کم‌تر باشد، به همین دلیل آموزش اندروید نیز یکی از حوزه‌های یادگیری فناوری و مسیر ورود به یک حوزه‌ی کاری طلایی برای برنامه‌نویس‌ها می‌باشد تا با تولید اپلیکیشن‌های اندرویدی به کسب درآمد پرداخته، حتی گاهی تبدیل به یک سرمایه‌دار بزرگ شوند؛ در واقع برنامه‌نویسی برای موبایل این امکان را در اختیار برنامه‌نویس قرار می‌دهد تا از دانش خود بهره گرفته، طبق نیازهای کاربران و بر اساس سلیقه‌ی عموم، اپلیکیشن‌هایی را طراحی نماید که با انجام این کار هم نیازهای کاربران رفع خواهد شد و هم منفعت اقتصادی قابل‌توجهی را نصیب برنامه‌نویس خواهد کرد.

یکی دیگر از مزایای آموزش اندروید این است که به علاقه‌مندان این امکان را می‌دهد تا ایده‌های خود را طبق سلیقه و خواست خود طراحی کرده، به اجرا درآورند و نیازی به ارائه‌ی ایده‌ی خود به دیگران و دریافت نتیجه‌ای متفاوت با خواست خود را نخواهند داشت؛ چرا که ایده و اجرا هم‌زمان با خود آن‌ها می‌باشد و می‌توانند به‌سادگی وارد بازار بزرگ تولید اپلیکیشن در عرصه‌ی گسترده‌ی فضای مجازی شوند؛ فضایی که روزبه‌روز متنوع‌تر می‌شود.

چگونه برنامه‌نویسی را شروع کنیم؟

کدام زمینه بهتر است؟

بعد از مطالعه‌ی موارد بالا حتماً متوجه خواهید شد که در کدام زمینه علاقه به فعالیت دارید و همچنین درآمدزایی کدام حوزه بیشتر می‌باشد، اما اصلا نگران این موضوع نباشید که مثلا اگر برنامه‌نویسی موبایل را انتخاب کردید و بعد خواستید برنامه‌نویسی وب را انجام بدهید، چه می‌شود؟ تنها کاری که باید بکنید یادگیری دانشی است که برای برنامه‌نویسی وب لازم است، ولی برای شروع کار بهتر این است که آنچه موردعلاقه‌ی خودتان می‌باشد را انتخاب کنید.

آموزش برنامه‌نویسی با کدام زبان برنامه‌نویسی؟

شاید این فکر به ذهن علاقه‌مندان به یادگیری برنامه‌نویسی برسد که برای یک برنامه‌نویس حرفه‌ای شدن همه‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی را با هم باید یاد گرفت، اما نه‌تنها با اقدام به انجام این کار هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد، بلکه حتماً برنامه‌نویسی را کنار گذاشته، از آن دل‌زده نیز خواهید شد؛ بنابراین به دلیل این‌که اساس بیش‌تر زبان‌های برنامه‌نویسی مانند یکدیگر می‌باشد، می‌توانید ابتدا به یک‌ زبان برنامه‌نویسی مسلط شوید و بعد اقدام به یادگیری یک‌زبان دیگر کنید.

۸ زبان برنامه‌نویسی مطرح دنیا

زبان‌های برنامه‌نویسی مطرح دنیا زبان‌های برنامه‌نویسی پایتون (Python)، پی اچ پی (PHP)، جاوا (Java)، جاوا اسکریپت (Java Script)، سی پلاس پلاس (++C)، اِی اِس پی دات ‌نِت (ASP.Net)، سی شارپ (#C) و روبی (Ruby) می باشند.

شروع برنامه‌نویسی با آموزش پایتون

همان‌طور که گفته شد یکی از زبان‌های متن‌باز برنامه‌نویسی، پایتون (python) می‌باشد. از آن‌ جهت آموزش پایتون برای شروع برنامه‌نویسی می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد که پایتون یک‌زبان برنامه‌نویسی بسیار ساده و درعین‌ حال قدرتمند می‌باشد که قابلیت استفاده در همه‌جا را دارا بوده، یادگیری آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن امکان‌پذیر است.

آموزش برنامه‌نویسی از طریق وب‌سایت‌ها

به دلیل این‌که شرکت در کلاس‌های حضوری علاوه بر شهریه‌ی کلاس‌ها، هزینه‌ی رفت‌وآمد را هم به همراه دارد و وقت زیادی را نیز می‌طلبد، آموزش از طریق وب‌سایت‌هایی مثل مکتب خونه می‌تواند گزینه‌ی بسیار خوبی برای گذراندن دوره‌های آموزشی مختلف برنامه‌نویسی باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مکتب خونه برنامه نویسی طراحی سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حضور ۲۱۵۰ دانش‌آموز در گروه‌های مختلف از جمله اسکرچ جونیور، اسکرچ، برنامه سازی، طراحی وبگاه و برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، گروه‌های خلاقیت، ربات‌های جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و گروه جهانی WRO رقابت جذابی را به نمایش گذاشته اند. این رویداد یک سکو برای کشف استعداد‌های نوجوان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

رویداد برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در محل دانشگاه صنعتی شریف و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های پیشرفته برگزار شد.

دانش آموزان برتر، سهمیه حضور در مسابقات جهانی و هزینه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد. (به گفته برگزارکننده مسابقه لنسر به جنگجویان نوک پیکان حمله می‌گویند)

دیگر خبرها

  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟